Reizigers

Welkom op onze pagina voor reizigers! Of je nu een avontuurlijke backpacker bent, een zakenreiziger, of gewoon op zoek naar de beste gezondheidsadviezen voor je volgende reis, wij denken graag met je mee. Wij bieden hier een overzicht van een aantal onderwerpen die belangrijk zijn zodat je goed voorbereid op reis kunt. Onze adviezen zijn op basis van de richtlijnen het Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering.

“Gezond op reis: vaccinaties, adviezen en medicatie”

Hoe verloopt een reisconsult?
Ontdek hoe een reisconsult in zijn werk gaat, wat je kunt verwachten en hoe je je optimaal kunt voorbereiden op je bezoek aan vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost.

Beschermingsduur vaccinaties
Lees hier meer over hoelang de bescherming van vaccinaties aanhoudt en wanneer het tijd is voor boosters om je immuunsysteem up-to-date te houden tijdens je reizen.

Advies per land
Ontdek specifieke reisadviezen en gezondheidsinformatie voor verschillende landen en bestemmingen. Lees meer over aanbevolen en verplichte vaccinaties.

Voeding & hygiëne
Lees over het belang van gezonde voeding en goede hygiënepraktijken tijdens je reizen om ziekten te voorkomen en optimaal te genieten van je reis.

Reisapotheek
Ontdek welke essentiële items je kunt opnemen in je bagage, zodat je voorbereid bent op kleine gezondheidsproblemen onderweg.

Bijzondere reizigers
Voor reizigers met specifieke gezondheidsbehoeften bieden we advies en informatie om ervoor te zorgen dat ook zij veilig, comfortabel en goed voorgelicht op reis kunnen gaan.

Hadj en Umrah
Lees over specifieke gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen voor pelgrims die van plannen hebben voor een reis naar Mekka voor de Hadj of Umrah.

Folders
Download hier verschillende folders over onderwerpen zoals reizigersdiarree, hepatitis A en muggenwering.

Meer weten?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.