Hoe verloopt een reizigersconsult?

De (reizigers) verpleegkundige zal de gezondheidsverklaring die u online heeft ingevuld met u doornemen en de reis die u gaat maken bespreken.

Er wordt gekeken naar de geplande activiteiten, de duur en verdere bijzonderheden rondom uw reisbestemming. Mogelijk medicatiegebruik en ziektegeschiedenis worden opgenomen in het  digitale dossier. Deze gegevens kunnen invloed hebben op de reizigersadviezen en vaccinaties die worden aanbevolen. Wij leveren reizigersadvies op maat wat afhankelijk is van uw gezondheidssituatie en uw reisplan. Tijdens het reisadvies zal de (reizigers)verpleegkundige de verschillende infectieziekten waar u risico op heeft uitleggen. Mogelijk is er een vaccinatie voor deze infectie ziekte en anders weet u wat u moet doen om beschermd op reis te kunnen gaan.

Er wordt gekeken welke vaccinaties u nodig heeft en vervolgens worden de besproken adviezen meegegeven in de vorm van een folder. Zodat u die zelf nog door kan nemen.

De onderstaande informatieve filmpjes van Sanofi Pasteur geven ook een duidelijker beeld van hoe een reisconsult verloopt.

 

Naast reisadvies en vaccinaties kunt u ook bij ons terecht voor verschillende reis gerelateerde producten. Zoals o.a. DEET,ORS en een geïmpregneerde klamboe van Care Plus.