Contactgegevens

Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak. Heeft u een vraag voor ons dan kunt u deze stellen via ons contactformulier. Deze vragen worden elke werkdag bekeken en zo spoedig mogelijk beantwoord.

Voor telefonisch contact met ons secretariaat kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bellen naar:
088 – 0055944.

De TCO werkt vanuit onderstaande locaties:

Rijnstate Velp

President Kennedylaan 100
6883 AZ Velp
(3e verdieping)

Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
(Route 58, poli interne)

Huisartsenpraktijk Arnhem Centrum

Willemsplein 27
6811 KC Arnhem
(aanbellen bij Huisartsenpraktijk Arnhem Centrum)

Rijnstate Elst

Stationsplein 2
6662 NC Elst

(vanaf 26-6-2023)

Parkeren 
Bij Rijnstate Velp is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Dit terrein is eigendom van de gemeente. Een deel ervan is een blauwe zone. Hier moet u een parkeerschijf gebruiken. U mag hier maximaal 3,5 uur parkeren. De hoofdingang in te bereiken via een trap, rechts naast de bushalte. Voor mensen die geen trap kunnen lopen, is er een lift.

Openbaar vervoer
Rijnstate Velp is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er stoppen bussen vlakbij de hoofdingang. Klik hier om uw reis te plannen.

Parkeren
Bij Rijnstate Arnhem wordt het parkeren verzorgd door Interparking. U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein bij P1 of P2 van het ziekenhuis. De eerste vijftien minuten is het parkeren gratis, als u binnen die vijftien minuten het parkeerterrein weer verlaat. Daarna kost het 30 eurocent per tien minuten. Een dagkaart kost 7 euro en een weekkaart 21 euro. Een dag- of weekkaart is te verkrijgen via de betaalautomaat. Het is mogelijk om met contant geld of pin (ook contactloos) te betalen.

Ter info: tussen 14.00 en 15.00 uur is het vaak druk bij het ziekenhuis, omdat het bezoekuur dan begint.

Openbaar vervoer
Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er stoppen meerdere bussen vlakbij de hoofdingang. Klik hier om uw reis te plannen.

Parkeren
Bij huisartsenpraktijk Arnhem centrum zelf is geen parkeergelegenheid. U kunt dichtbij parkeren in de parkeergarage: Parkeergarage Arnhem Centraal | Arnhem (p1.nl)

Openbaar vervoer
Huisartsenpraktijk Arnhem centrum is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het zit namelijk op 50 meter loopafstand van station Arnhem Centraal. Klik hier om uw reis te plannen.

Parkeren
Bij Rijnstate Elst is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Openbaar vervoer
Rijnstate Elst is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het pand ligt naast station Elst. Vanaf het station is het 2 minuten lopen naar de hoofdingang. Klik hier om uw reis te plannen.