Contactgegevens

Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak. Heeft u een vraag voor ons dan kunt u deze stellen via ons contactformulier. Deze vragen worden elke werkdag bekeken en zo spoedig mogelijk beantwoord.

Voor telefonisch contact met ons secretariaat kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bellen naar:
088 – 0055944.

De TCO werkt vanuit twee locaties:

Rijnstate Velp

President Kennedylaan 100
6883 AZ Velp
(3e verdieping)

Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
(Route 58, poli interne)

Parkeren 
Bij Rijnstate Velp is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Dit terrein is eigendom van de gemeente. Een deel ervan is een blauwe zone. Hier moet u een parkeerschijf gebruiken. U mag hier maximaal 3,5 uur parkeren. De hoofdingang in te bereiken via een trap, rechts naast de bushalte. Voor mensen die geen trap kunnen lopen, is er een lift.

Openbaar vervoer
Rijnstate Velp is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Arnhem neemt u buslijn 26 (naar Dieren), lijn 27 (naar Doetinchem), lijn 43 (naar Apeldoorn), of lijn 331 (naar Velp Zuid) tot halte Ziekenhuis/Waterstraat in Velp. Vanaf deze halte is het een paar minuten lopen naar het ziekenhuis. Buslijn 88 rijdt tussen Rijnstate Arnhem en Rijnstate Velp en stopt voor de deur van het ziekenhuis. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292 (0,90 eurocent per minuut met een maximum van 18 euro).

Parkeren
Parkeren bij Rijnstate Arnhem wordt verzorgd door Interparking. U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein bij P1 of P2 van het ziekenhuis. De eerste vijftien minuten is het parkeren gratis, als u binnen die vijftien minuten het parkeerterrein weer verlaat. Daarna kost het 30 eurocent per tien minuten. Een dagkaart kost 7 euro en een weekkaart 21 euro. Een dag- of weekkaart is te verkrijgen via de betaalautomaat. Het is mogelijk om met contant geld of pin (ook contactloos) te betalen.

Ter info: tussen 14.00 en 15.00 uur is het vaak druk bij het ziekenhuis, omdat het bezoekuur dan begint.

Openbaar vervoer
Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station in Arnhem wordt u met de buslijnen 3 (naar Burgers Zoo/Openluchtmuseum) en 8 (naar Velp via Openluchtmuseum) voor de deur van het ziekenhuis afgezet. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292 (0,90 eurocent per minuut met een maximum van 18 euro).