Contactgegevens

Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak. Heeft u een (medische) vraag voor ons dan kunt u deze stellen via ons contactformulier of mailen naar info@travelclinicoost.nl (vermeld altijd uw achternaam en geboortedatum). Deze vragen worden elke werkdag bekeken en zo spoedig mogelijk beantwoord.

Voor telefonisch contact met ons secretariaat kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bellen naar:
088 – 0055944.

De TCO werkt vanuit drie locaties:

Rijnstate Velp

President Kennedylaan 100
6883 AZ Velp
(3e verdieping)

Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
(Route 58, poli interne)

Gezondheidscentrum Musis Arnhem Centrum

Velperbuitensingel 15
6811 AH Arnhem

Openbaar vervoer en parkeren
Ziekenhuis Velp is gelegen direct aan de afslag Velp van knooppunt Velperbroek. Het is goed bereikbaar en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid.
Ziekenhuis Velp is ook goed met stadsbussen te bereiken. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.

Openbaar vervoer en parkeren
U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Patiënten en bezoekers kunnen met de auto afgezet worden bij de hoofdingang. Vervolgens kan de bestuurder de auto parkeren op P1 of P2.

Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station in Arnhem wordt u met de buslijnen 3 (naar Burgers Zoo/Openluchtmuseum) en 8 (naar Velp via Openluchtmuseum) voor de deur van het ziekenhuis afgezet. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.

Openbaar vervoer en parkeren
Gezondheidscentrum Musis is gelegen aan de velperbuitensingel. Voor de deur is een parkeerplaats met betaald parkeren en de Musisgarage is op loopafstand.  Vanaf trein- en busstation Velperpoort is Gezondheidscentrum Musis 10 minuten lopen. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.