Contactgegevens

Wij werken vanuit verschillende locaties in de regio Arnhem. De contactgegevens per locatie kunt u hieronder vinden.

Wilt u direct online een afspraak inplannen? Dit kan gemakkelijk via onze afspraakmodule. Heeft u een vraag voor ons? Deze kunt u stellen via ons contactformulier. Wij streven ernaar uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Voor telefonisch contact met ons secretariaat kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bellen naar telefoonnummer 088 – 0055944.

TCO werkt vanuit onderstaande locaties:

Rijnstate Arnhem
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
(Route 58, poli interne)

Let op: nieuwe tijdelijk ingang

Parkeren

Parkeren bij Rijnstate Arnhem wordt verzorgd door Interparking. U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Patiënten en bezoekers kunnen met de auto afgezet worden bij de hoofdingang. Vervolgens kan de bestuurder de auto parkeren op P1 of P2.

Meer informatie over parkeren en de kosten vind u hier.

Ter info: tussen 14.00 en 15.00 uur is het vaak druk bij het ziekenhuis, omdat het bezoekuur dan begint.

Openbaar vervoer

Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station in Arnhem wordt u met de buslijnen 3 (naar Burgers Zoo/Openluchtmuseum) en 8 (naar Velp via Openluchtmuseum) voor de deur van het ziekenhuis afgezet.

Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.

Rijnstate Elst
Stationsplein 2
6662 NC Elst
(1e etage, wachtkamer 23)

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur of in de P+R bij het station. Dit is op minder dan 5 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer

Rijnstate Elst is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het station is het 2 minuten lopen naar de hoofdingang. Daarnaast stoppen er een aantal buslijnen bij het station.

Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.