Arnhem

Op onze hoofdlocatie binnen het Rijnstate ziekenhuis aan de Wagnerlaan in Arnhem (Noord) bieden wij dagelijks spreekuren voor reizigersadvisering en vaccinaties aan. Ook de studentenkeuringen, medische keuringen en duikkeuringen vinden plaats op deze locatie. Daarnaast bieden wij ook op enkele dagen per week ook op andere locaties spreekuren aan in Arnhem Centrum en Elst.

Spreekuurtijden

  • Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur – 17:00 uur
  • Dinsdag en vrijdag tot 19:00 uur

Onze actuele beschikbaarheid kunt u zien via onze online afsprakenmodule.

Spoed en geen beschikbaarheid op korte termijn? Neem dan telefonisch contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Adres

Rijnstate Arnhem
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
(Route 58, poli interne)

Telefonisch bereikbaar tussen op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 op 088 – 0055944.

Vraag stellen? Vul dan ons contactformulier in.

Parkeren

Parkeren bij Rijnstate Arnhem wordt verzorgd door Interparking. U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Patiënten en bezoekers kunnen met de auto afgezet worden bij de hoofdingang. Vervolgens kan de bestuurder de auto parkeren op P1 of P2.

Ter info: tussen 14.00 en 15.00 uur is het vaak druk bij het ziekenhuis, omdat het bezoekuur dan begint.

Meer informatie over parkeren en de kosten vind u hier.

Openbaar vervoer

Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station in Arnhem wordt u met de buslijnen 3 (naar Burgers Zoo/Openluchtmuseum) en 8 (naar Velp via Openluchtmuseum) voor de deur van het ziekenhuis afgezet.

Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.