Studentenkeuring

Een studentenkeuring wordt gedaan voor mensen die in het buitenland gaan studeren (high school of university) of stage lopen. Bij deze keuring proberen wij aan de eisen te voldoen die worden gesteld door de school of ambassade.

Wat houdt het in?
Omdat iedere studentenkeuring anders is adviseren wij om vooraf de informatie aan te leveren, zodat wij een goede planning en een schatting van de kosten kunnen maken. Aanvullende benodigde onderzoeken kunnen wij laten verrichten in Ziekenhuis Rijnstate.

Wanneer krijgt u de uitslag?
U krijgt de uitslag als de uitslagen van alle aanvullende onderzoeken binnen zijn.

Wat betekent de uitslag?
Na de keuring worden de benodigde papieren van uw school of ambassade ingevuld en ondertekend, wat aantoont dat u goedgekeurd bent om in het buitenland te gaan studeren.

Hoe plan ik een afspraak in?
U kunt alleen telefonisch een afspraak inplannen voor onze locatie Rijnstate ziekenhuis Velp op vrijdag & dinsdag tussen 14.00 en 16.00. Een afspraak inplannen kan altijd binnen twee weken. Ook spoedkeuringen zijn in overleg mogelijk buiten de genoemde tijden.

Wat zijn de kosten?
De kosten kunt u terug vinden op onze tarievenlijst. Let op: deze prijzen zijn exclusief de eventueel extra benodigde onderzoeken.