Studentenkeuring

Een studentenkeuring wordt gedaan voor mensen die in het buitenland gaan studeren (high school of university) of stage lopen. Bij deze keuring proberen wij aan de eisen te voldoen die worden gesteld door de school of ambassade.

Wat houdt een studentenkeuring in?

Omdat iedere studentenkeuring anders is, adviseren wij om de benodigde papieren vooraf zoveel mogelijk zelf in te vullen. Stuur deze vervolgens samen met de eventuele aanvullende eisen uiterlijk 3 werkdagen voor uw keuring naar info@travelclinicoost.nl, zodat wij een goede planning en schatting van de kosten kunnen maken. Aanvullende benodigde onderzoeken kunnen wij laten verrichten in Ziekenhuis Rijnstate.
De studentenkeuring duurt ongeveer een half uur en wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde arts van het Rijnstate ziekenhuis.

Wanneer krijgt u de uitslag?

U krijgt de uitslag als de uitslagen van alle aanvullende onderzoeken binnen zijn.

Wat betekent de uitslag?

Na de keuring worden de benodigde papieren van uw school of ambassade ingevuld en ondertekend, wat aantoont dat u goedgekeurd bent om in het buitenland te gaan studeren.

Hoe plan ik een afspraak in?

Online via maak een afspraak. U kunt ook contact opnemen met ons secretariaat: tel. 088-0055944 of email info@travelclinicoost.nl.

U kunt op onze locatie Rijnstate ziekenhuis Arnhem terecht op dinsdag- donderdag- en vrijdagmiddag.

Via de online afspraken zijn niet alle beschikbare dagen te boeken, dit heeft te maken met wisselende beschikbaarheid van de keuringsartsen. Neem contact op met ons secretariaat zodat gezamenlijk gekeken kan worden naar een vinden van een geschikte datum.
Heeft u ook reisvaccinaties en/of reisadvies nodig? Plan dan vóór deze afspraak een extra afspraak (dit hoeft niet op dezelfde dag te zijn). Kies voor afspraaktype ‘Telefonisch reisconsult’.

Wat zijn de kosten?

De kosten kunt u terug vinden op onze tarievenlijst. Let op: deze prijzen zijn exclusief de eventueel extra benodigde onderzoeken.