Studentenkeuring

Een studentenkeuring wordt gedaan voor mensen die in het buitenland gaan studeren (high school of university) of stage lopen. Bij deze keuring proberen wij aan de eisen te voldoen die worden gesteld door de school of ambassade.

Wat houdt het in?
Omdat iedere studentenkeuring anders is, adviseren wij om de benodigde papieren vooraf zoveel mogelijk zelf in te vullen. Stuur deze vervolgens samen met de eventuele aanvullende eisen uiterlijk 3 werkdagen voor uw keuring naar info@travelclinicoost.nl, zodat wij een goede planning en schatting van de kosten kunnen maken. Aanvullende benodigde onderzoeken kunnen wij laten verrichten in Ziekenhuis Rijnstate.
De studenten keuring duurt ongeveer een half uur en wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde arts van ziekenhuis Rijnstate.

Wanneer krijgt u de uitslag?
U krijgt de uitslag als de uitslagen van alle aanvullende onderzoeken binnen zijn.

Wat betekent de uitslag?
Na de keuring worden de benodigde papieren van uw school of ambassade ingevuld en ondertekend, wat aantoont dat u goedgekeurd bent om in het buitenland te gaan studeren.

Hoe plan ik een afspraak in?
Online via maak een afspraak. Op locatie Rijnstate ziekenhuis Velp kunt u op dinsdag & vrijdag terecht tussen 14:00-16:00. Wilt u liever op onze locatie in ziekenhuis Rijnstate Arnhem komen? Dan is daar een optie op de donderdagen tussen 13:00-15:00. Deze kunt u niet online inboeken. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Heeft u ook reisvaccinaties en/of reisadvies nodig? Plan dan vóór deze afspraak een extra afspraak (dit hoeft niet op dezelfde dag te zijn). Kies voor afspraaktype ‘Telefonisch reisconsult’.

Wat zijn de kosten?
De kosten kunt u terug vinden op onze tarievenlijst. Let op: deze prijzen zijn exclusief de eventueel extra benodigde onderzoeken.