Reisconsulten en/of vervolgconsulten kunnen via onze website worden ingepland, klik op de afspraak button hiernaast.
Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.30 uur op tel.nr 088-0055944. Bij vragen kunt u ook een email sturen naar info@travelclinicoost.nl. U ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Intredende medewerkers van Rijnstate kunnen online een afspraak inplannen op locatie Noord of Velp via de website. Kies voor Rijnstateconsult of voor het zetten van een mantoux voor Afspraak Rijnstate mantoux. Voor vragen kan men mailen naar tcoscreening@rijnstate.nl. Mantoux laten zetten? Let op: tijdens de eerste afspraak  waarbij de mantoux wordt gezet plannen we een afspraak voor het aflezen, dit moet tussen de 48-72 uur na het zetten. 

Heeft u (mogelijk) een verminderde afweer? Bekijk dan met onze vragenlijst of u een ‘bijzondere reiziger met verminderde afweer’ bent. Is dit voor u aan de orde? Vul dan na het maken van de afspraak z.s.m. het intakeformulier uit de afspraakbevestiging in en stuur een mail naar info@travelclinicoost.nl met daarin uw naam, geboortedatum en afspraakmoment zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Een afspraak voor een telefonisch consult kan alleen telefonisch ingepland worden door het secretariaat. Dit is handig als u denkt alleen recept(en) of advies nodig te hebben. De kosten hiervoor  zijn € 14,50 p.p., bij meerdere personen € 11,50 extra en voor een gezin max . 4 personen in totaal € 27,50. Mochten er toch vaccinatie(s) nodig zijn dan maken we meteen een afspraak op het spreekuur en komen de kosten van het telefonisch consult te vervallen.

Afspraak locatie Velp
Afspraak locatie Rijnstate Arnhem

Velp

President Kennedylaan 100
6883 AZ Velp
(Rijnstate Velp, 3e verdieping)

Hoofdingang Rijnstate Velp is te bereiken via trap/lift.

Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55
(route 58)
6815 AD Arnhem

 

Bij ons kunt u alleen pinnen en met creditcard betalen, wij nemen geen contant geld aan.

Voor vragen kunt u ons mailen via info@travelclinicoost.nl. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een reactie.
Voor telefonisch contact kunt u op kantoordagen tussen 09.00 en 14.30 uur bellen met het secretariaat op 088-0055944.
U kunt ook gebruik maken van de ‘bel me terug-button’,  we nemen dan contact met u op.
Om de mensen die overdag werken tegemoet te komen houden wij ook ’s avonds spreekuur.
Heeft u een inhoudelijke vraag dan kan het secretariaat u doorverwijzen naar de verpleegkundige, u wordt dan door haar terug gebeld. Indien u bij de Trombosedienst bekend bent, dit graag vermelden bij het maken van een afspraak.

Openbaar vervoer en parkeren
Ziekenhuis Velp is gelegen direct aan de afslag Velp van knooppunt Velperbroek. Het is goed bereikbaar en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid.
Ziekenhuis Velp is ook goed met stadsbussen te bereiken. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.

Openbaar vervoer en parkeren
U kunt uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Patiënten en bezoekers kunnen met de auto afgezet worden bij de hoofdingang. Vervolgens kan de bestuurder de auto parkeren op P1 of P2.

Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station in Arnhem wordt u met de buslijnen 3 (naar Burgers Zoo/Openluchtmuseum) en 8 (naar Velp via Openluchtmuseum) voor de deur van het ziekenhuis afgezet. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 – 9292.

Click edit button to change this text.