Bedrijfs- en groepsvaccinaties

Als werkgever is het belangrijk om uw medewerkers gezond te houden en te beschermen tegen infectieziekten. Dit is tevens een verplichting vanuit de Arbowet.

Medewerkers in bepaalde beroepsgroepen of medewerkers die regelmatig naar het buitenland reizen lopen een verhoogd risico op besmetting met een infectieziekte. Voorkomende infectieziekten zijn onder andere hepatitis A, hepatitis B, tetanus, griep, kinkhoest, tuberculose en mazelen.  In overleg met u bekijken we welke vaccinaties of testen belangrijk zijn voor uw medewerkers. Dit is altijd afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, het risico op infectie en de gezondheid van uw werknemer. Voor bepaalde reisbestemmingen kunnen aanvullende vaccinaties nodig zijn, kijk hier voor een advies per land.

Wij werken al jaren samen met diverse bedrijven en instellingen en verzorgen complete vaccinatietrajecten, voorlichting en advies op maat. Vanaf 10 medewerkers komen onze verpleegkundigen vaccineren op locatie (groepsvaccinaties). Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te vaccineren op afspraak bij een van onze locaties. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden.

Wilt u meer weten over wat wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!