Bedrijven

Welkom op onze pagina voor bedrijven! Op deze pagina geven wij informatie over wat wij als vaccinatiecentrum voor u en uw werknemers kunnen betekenen. Wij bieden beroepsgebonden vaccinaties en screeningen aan, gericht op het welzijn en de gezondheid van uw werknemers. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw team gezond en productief te houden. Daarom bieden wij de volgende diensten aan:

Bedrijfsvaccinaties en internationale bedrijven
Wij begrijpen dat de gezondheid van uw medewerkers een topprioriteit is. Er zijn diverse vaccinaties beschikbaar om uw werknemers te beschermen tegen infectieziekten die een bedreiging kunnen vormen. Of het nu gaat om griepvaccinaties, reisvaccinaties of specifieke vaccinaties die gerelateerd zijn aan uw branche, wij helpen graag mee om uw medewerkers te beschermen.

Infectieziektescreening
Voorkomen is beter dan genezen. Onze infectieziektescreeningdiensten helpen u om potentiële gezondheidsrisico’s in kaart te brengen en verspreiding van ziekten te voorkomen.

Beroepsvaccinaties
Sommige beroepen brengen specifieke risico’s met zich mee. Wij begrijpen dit en bieden aangepaste beroepsvaccinaties om uw werknemers te beschermen tegen beroepsgerelateerde gevaren. Van zorgverleners tot reizende medewerkers, wij hebben de expertise om ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig en gezond blijven in hun specifieke werkomgeving.

Samenwerkingen
Wij zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner voor diverse bedrijven en instellingen. Wij staan we open voor samenwerkingen die bedrijven en werknemers ten goede komen.

Contact

Bij ons staan uw werknemers centraal. Wij begrijpen dat gezonde werknemers belangrijk zijn voor een bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we kunnen samenwerken.