Reisvaccinaties nodig?

Bent u van plan om binnenkort op reis te gaan en heeft u nog reisvaccinaties nodig? Goed nieuws! Bij ons kunt u nog terecht voor al uw reisvaccinaties zonder lange wachttijden. Terwijl veel andere organisaties volgeboekt zijn en wachtlijsten hebben, hebben wij nog voldoende beschikbaarheid om u snel en efficiënt te helpen.

Waarom Travel Clinic Oost?

  • Geen wachtlijsten: wij hebben momenteel geen wachtlijsten, dus u kunt direct een afspraak maken.
  • Spoed en last minute reizen: bij spoed zetten we extra personeel in om ervoor te zorgen dat u op tijd gevaccineerd bent voor uw reis.
  • Deskundig advies: wij zijn aangesloten bij het LCR en een erkend Gele Koorts centrum. Onze ervaren reizigersverpleegkundigen staan klaar om u te voorzien van het beste advies en de juiste vaccinaties voor uw bestemming.
  • Klanttevredenheid: klanten zijn erg tevreden met onze dienstverlening, bekijk hier onze klanttevredenheid
  • Vergoeding: er zijn, net als bij andere organisaties, kosten verbonden aan onze diensten. Vanuit sommige aanvullende verzekeringen kom je in aanmerking voor een vergoeding. Check hiervoor je polis.

Maak vandaag nog een afspraak en ga met een gerust hart op reis! Spoed? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!