Vaccinatievergoedingen

Wist u dat sommige zorgverzekeringen de kosten voor vaccinaties dekken vanuit de aanvullende verzekering? Denkt u eraan om komend jaar op reis te gaan en heeft u nog geen rekening gehouden met vaccinaties? Overweeg dan om uw zorgverzekering aan te passen voor het komende jaar. Nu is het perfecte moment om na te denken over een nieuwe zorgverzekering die past bij uw reisplannen. Reisvaccinaties en benodigde medicatie zoals bijvoorbeeld malariatabletten worden niet vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Het kan dus slim zijn om over te stappen naar een aanvullende verzekering waarbij deze kosten worden vergoed.

Uw reisplannen zijn van groot belang bij het kiezen van de juiste aanvullende verzekering. Als u van plan bent om lang op reis te gaan of naar een bestemming met gezondheidsrisico’s te gaan, is de keuze voor dekking essentieel.

Wij hebben contracten met Interpolis en Zilveren Kruis waarbij we vanuit de aanvullende verzekering direct de kosten kunnen declareren. Ook vanuit andere aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit is echter per verzekering en pakket verschillend. Controleer vooraf goed of uw zorgverzekering een contract heeft met Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost.

Check ook: Vaccinatievergoeding.nl