Infectieziektenscreening

Bij vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost begrijpen we dat infectieziektenscreening en vaccineren tegen infectieziekten zoals hepatitis B van cruciaal belang zijn voor de gezondheid en veiligheid van uw (zorg)werknemers. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven is onze werkwijze waarbij wij het volledige traject van uitnodiging, voorlichting, vaccineren,  administratie en bloedonderzoek uitvoeren.

Wat bieden wij?

  • Volledige uitvoering: wij nemen het gehele traject uit handen, van uitnodiging tot de uiteindelijke screening en vaccinatie. U kunt erop vertrouwen dat alles in professionele handen is en de privacy wordt gewaarborgd.
  • Ervaring: wij zijn trots op onze samenwerking met diverse zorginstellingen, waarvan ziekenhuis Rijnstate onze grootste opdrachtgever is. We voeren screenings uit voor MRSA, mazelen (BMR), TBC en controleren de hepatitis B-status. Indien nodig is er ook screening op kinkhoest, waterpokken en hepatitis A mogelijk.  
  • Infectieziektenscreening: nieuwe medewerkers worden door ons gescreend voordat ze beginnen, dit doen we op basis van afspraken die wij hierover met u maken. We verwerken hun vaccinatiestatus in onze dossiers en voeren indien nodig vervolgacties uit.
  • Vaccinatieseries en bloedonderzoek (titerbepaling): wij ondersteunen medewerkers bij het halen van hun volledige vaccinatieserie. Voor hepatitis A zijn dit twee vaccinaties (met 30 tot 40 jaar bescherming) en de kinkhoestvaccintie geeft 5 jaar bescherming. Voor hepatitis B zijn dat drie vaccinaties en voor BMR, afhankelijk van de voorgeschiedenis, één of twee vaccinaties. Na een serie van vaccinaties voor hepatitis B voeren wij een bloedonderzoek uit (titerbepaling). Dit doen wij in samenwerking met Zeker Weten. Bij een goede titer ontvangen uw medewerkers een levenslang beschermingsbewijs
  • Opvolging van vaccinaties: indien gewenst houden we bij of de vervolgprikken binnen de afgesproken termijn gehaald worden, om ervoor te zorgen dat uw werknemers goed beschermd zijn.
  • Eenvoudige afsprakenplanning: afspraken kunnen eenvoudig worden ingepland via onze website, waardoor het proces voor uw medewerkers soepel verloopt. Indien gewenst kunnen wij ook op locaties komen om te vaccineren (bij groepen groter dan 10 personen).
  • Verzamelfacturen: we begrijpen dat bedrijven eenvoudige administratie nodig hebben. Daarom bieden we verzamelfacturen die maandelijks worden verstuurd.
  • Procesondersteuning: wij zijn er om u te ondersteunen in het gehele proces, van advies tot praktische uitvoering. We staan voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op zodat we uw wensen kunnen doorspreken en aan de hand daarvan een passend voorstel kunnen doen.