Het duiksymposium van het vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost  (TCO) zal plaatsvinden op donderdag 22 September 2022 in de Burgers’ Zoo te Arnhem (Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem). Het symposium is speciaal gericht op de hobbyduiker en de duikscholen uit de regio Gelderland. Tijdens het symposium zult u verschillende presentaties te zien krijgen door onder andere Max Janse (marine biologist en hoofd Ocean Burgers’ Zoo), Dr. R. Hassing (internist, medical examiner of divers), Dr. M.M.C. Hovens (internist, medical examiner of divers), Dr. L.A.A. Moonen (longarts) en Dr. H. Martens (dermatoloog).

Bij aankomst wordt u ontvangen in het Safari Restaurant met koffie, thee en een lekkernij. Het symposium zal op gepaste wijze beginnen met een rondleiding achter de schermen bij de Ocean. Deze wordt verzorgd door gidsen van Burgers’ Zoo en biedt u een mooi kijkje in dit prachtige en unieke complex. Voor u als duiker of duikdocent een mooie gelegenheid om deze wonderlijke wereld te aanschouwen. Via de links in de tekst kunt u meer informatie vinden over de Ocean en wat de Burgers’ Ocean zo speciaal maakt.

Na de rondleiding zullen de presentaties plaats vinden in de Mount Kenia Lodge. Hierbij komen naast Max Janse, hoofd van de Burgers’ Ocean en marine bioloog, ook beide duikartsen van de Travel Clinic Oost, Dr. R. Hassing en Dr. M.M.H. Hovens, aan het woord. Zij vertellen u over onder andere de gevaren van onderwatersport, het belang en de inhoud van duik medisch onderzoek en de invloed van COVID-19 op het duiken. Vervolgens zal Dr. H. Martens spreken over huidziekten gerelateerd aan duiken. Ook zal Dr. L.A.A. Moonen spreken over de raakvlakken tussen duiken en haar specialisatie.

  • Tijden: 17:45 – 21:00 uur
  • Prijs p.p.: € 15,00

Aanmelden; mogelijk voor donderdag 8 september

Dit doet u door onze ‘stel een vraag‘ tool in te vullen. Zet in “onderwerp/opmerking” neer dat u zich wil aanmelden voor dit symposium. Mocht u meerdere personen willen aanmelden vul dan bij “onderwerp/opmerking” de namen in van de desbetreffende. Wanneer u zich heeft aangemeld, zult u een bevestigingsmail ontvangen met verdere informatie over de betaling.