Tijdelijke maatregelen w.b. afspraakmogelijkheden t.g.v. Coronacrisis:

Reisconsulten kunnen tot en met 30 april niet online ingepland worden.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen voor een noodzakelijke reis in die periode stuur dan een mail naar info@travelclinicoost.nl of bel ons op 088-0055944 en laat uw naam, telefoonnummer/mailadres en vraag achter.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Intredende medewerkers van Rijnstate kunnen online een afspraak inplannen op locatie Rijnstate Arnhem (noord). Voor vragen kan men mailen naar tcoscreening@rijnstate.nl.

Hygiënemaatregelen tijdens afspraak
Bij de Travel Clinic Oost volgen wij de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.
Om het verspreiden van het virus tegen te gaan verzoeken wij u om, net als wij, alert te zijn op symptomen van het virus.
We vragen iedereen die ons bezoekt goed handen te desinfecteren of te wassen. Regelmatig handen wassen blijft belangrijk om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Was/desinfecteer bij voorkeur bij binnenkomst meteen uw handen.
Heeft u last van verkoudheid/luchtwegklachten/hoesten, dan is het verstandig om uw afspraak te annuleren. Doet u dit zo vroeg mogelijk a.u.b.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 14.00 uur, of per mail via info@travelclinicoost.nl.

Heeft u binnenkort al een consult voor vaccinaties gepland en vertrekt u pas in juni 2020 of later, dan kan het zijn dat u binnenkort gebeld wordt om de afspraak te verplaatsen naar 4 tot 6 weken voor uw vertrek.

Wij vragen uw medewerking en begrip voor deze maatregelen. Samen we staan we sterk!